PIZZERIA GRILLROOM DE DIJK

PIZZERIA GRILLROOM DE DIJK De enige op De dijk!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 522 beoordelingen
24 okt 2021 om 13:18 Pizza was koud helaas
23 okt 2021 om 10:00 Eten prima, maar bezorging pas na 75 mins!
16 okt 2021 om 13:09 Binnen 40 minuten bij ons en heel warm Echt lekkere Pizza's Wij zijn heel tevreden
14 okt 2021 om 19:41 Er zat een haar op m’n pizza blehhh en vond ze niet Echt goed belegd . Jammer Bezorging was top !! Meneer belde netjes dat ie er was.
12 okt 2021 om 18:21 Slechte service! Ik woon op de eerste etage! De bezorger wilde dat ik de bestelling in het portiek bij de bellen en brievenbussen op kwam halen, terwijl mijn voordeur boven is! Hij was erg onbeschoft tegen mij! Ik heb telefonisch een klacht ingediend!
11 okt 2021 om 20:41 Makkelijk, supersnel bezorgd en bovenal heerlijk !!
9 okt 2021 om 11:47 Ja goed
8 okt 2021 om 21:05 Eten was goed! Werd vijfendertig minuten later dan afgesproken bezorgd .
8 okt 2021 om 9:55 Eten was echt heel goed. Jammer dat de bezorging langer dan een uur heeft geduurd.
28 sep 2021 om 9:06 Altijd heerlijk. De Kip doner is een echte aanrader.
24 sep 2021 om 19:59 Super eten, hadden foutje gemaakt en een kapsalon gebracht ipv kip döner schotel. Gebeld en kwamen binnen 15 minuten een nieuwe schotel brengen, en de kapsalon mochten we ook houden. Goede service :)
23 sep 2021 om 19:50 Altijd goed nix mis mee